سامانه ارتباط وستا

سامانه ارتباط وستا

Vesta Communication System

راهنمای خرید بهترین کارت صدا

خلاصه

کارت صدا چیست و چگونه بهترین کارت صدا را برای استودیوی خود انتخاب کنیم؟ کامل‌ترین مرجع پاسخگویی به سوالات شما در مورد Audio interface

۱۴۰۳ جمعه ۳ اسفند
68بازدید
 راهنمای خرید بهترین کارت صدا

نقش کارت صدا در کیفیت صوتی ، آیا خرید کارت صدا ضروری است ؟

اگر به دنبال بهبود صدای رایانه شخصی خود هستید یا قصد ساخت آن را از ابتدا دارید، احتمالاً از خود می‌پرسید که آیا باید کارت صدا بخرید یا خیر. خوشبختانه برای شما، دورانی که این خرید برای یک رایانه شخصی ضروری بود، خیلی وقت است که گذشته، اما هنوز هم موقعیت‌هایی وجود دارد که ممکن است بخواهید خرید آن را در نظر بگیرید. بیایید به سرعت آنها را بررسی کنیم.

 

یک کارت صدا چه کار می‌کند؟

کارت صدا یک قطعه کامپیوتر است که سیگنال‌های صوتی دیجیتال را به آنالوگ و سیگنال‌های صوتی آنالوگ را به دیجیتال تبدیل می‌کند. از نظر فنی، کارت صدا یک قطعه اختیاری است، اما اگر می‌خواهید صدا را از رایانه شخصی خود روی هدفون یا بلندگوهای سیمی بشنوید ( درست مانند یک DAC خارجی) یا میکروفون با خروجی آنالوگ را به آن وصل کنید، یک قطعه ضروری است. این قطعات به گونه‌ای طراحی شده‌اند که وظیفه تخصصی تجزیه سیگنال‌ها به صدای با کیفیت را بر عهده بگیرند، وظیفه‌ای که CPU کامپیوتر همیشه بهترین ابزار برای آن نیست.کارت‌های صوتی مشکلات ذکر شده را نیز حل می‌کنند و اساساً جای کارت‌های صدا را گرفته‌اند. برخی افراد حتی از همان اصطلاحات برای اشاره به آنها استفاده می‌کنند. کارت‌های صدا از این نظر متفاوتند که داخل کیس کامپیوتر نصب می‌شوند، نه به عنوان یک وسیله جانبی خارجی. آنها معمولاً از طریق یک اسلات PCI یا PCIe به مادربرد متصل می‌شوند. با استفاده از این اتصالات، کارت می‌تواند با تمام برق و سایر اتصالات برای اتصال به مادربرد ارتباط برقرار کند: شما فقط می‌توانید کارت را در اسلات قرار دهید و صفحه پشتی را پیچ کنید.

به طور کلی، اکثر کامپیوترها وظیفه کارت صدا را با یک مدار مجتمع اولیه روی مادربرد انجام می‌دهند. لپ‌تاپ‌ها کارت صدای جداگانه ندارند، زیرا فضا بسیار محدود است. اما رایانه رومیزی قابل اعتماد شما ممکن است صدای خش‌دار داشته باشد یا در پشتیبانی از استانداردهایی که برای موسیقی خود می‌خواهید، مشکل داشته باشد. وقتی صدای کامپیوتر شما به طور محسوسی بدتر از، مثلاً، تلفن شما باشد - باید یک کارت صدا تهیه کنید. تقریباً هیچ کس به آن نیاز نخواهد داشت، اما هنوز شرایطی وجود دارد که ممکن است به آن نیاز داشته باشید.

چه زمانی باید کارت صدا خریداری کرد ؟

در حالی که اکثر کارت‌های صدای پیش‌فرض برای استفاده معمولی کاملاً کافی هستند، هنوز مواردی وجود دارد که در آن شما می‌خواهید یا نیاز به ارتقاء دارید.

 

آیا اگر صدای موسیقی‌تان بد است، باید کارت صدا بخرید؟

نویز تولید شده توسط قطعات و عدم وجود محافظ در اطراف مادربرد تقریباً همیشه مسئول صدای بد رایانه شخصی است. یک کارت صدا با محافظت از قطعات داخلی و ایجاد فاصله از پر سر و صداترین بخش‌های رایانه شما، از این مشکل جلوگیری می‌کند. حتی یک کارت صدای بد نیز معمولاً بهبود اندکی نسبت به مدار پر سر و صدای مادربرد شما ارائه می‌دهد، فقط و فقط اگر بتوانید به طور واضح مشکلی را در تنظیمات پیش‌فرض بشنوید. با این حال، نه بار از ده بار، کارت صدا چیزی نیست که برای صدای بهتر نیاز به خرید آن داشته باشید.

همچنین به خاطر داشته باشید که اگر با هدفون‌های سیمی به موسیقی خود گوش می‌دهید، کارت صدا ممکن است به شما کمک زیادی نکند، اگر جک TRRS نداشته باشد که بتوانید با کابل خود به آن برسید. به همین دلیل است که برخی از مدل‌ها یک ماژول کنترل خارجی با جک هدفون اضافه می‌کنند، یا یک واحد ماهواره‌ای دارند که سخت‌افزار خاص خود را برای رمزگشایی و تقویت آهنگ‌های شما در خارج از رایانه شما دارد.

کارت صدا

آیا یک کارت صدای جدید کیفیت صدای بدون افت را بهبود می‌بخشد؟

برخی از کامپیوترهای بسیار ارزان به سادگی هیچ خروجی صوتی نخواهند داشت. در حالی که امروزه این موضوع بسیار نادر است، هر از گاهی هیچ راهی برای گوش دادن به موسیقی خود با کامپیوتر وجود ندارد، یا شما به بلوتوث بد محدود شده‌اید. در این صورت، شما یا یک کارت صدا یا یک DAC و تقویت کننده خارجی می‌خواهید.

اگر شما یک کلکسیونر فایل‌های صوتی FLAC یا بدون افت هستید، حتی برخی از تراشه‌های صوتی مبتنی بر مادربرد پیشرفته نیز از پخش با نرخ نمونه یا عمق بیت اصلی مجموعه شما پشتیبانی نمی‌کنند. در این صورت، برای دریافت صدای خود با کیفیت مطلوب، به یک کارت صدا نیاز دارید.

برای خرید کابل شبکه، انواع کابل فیبر نوری از شرکت وستا اقدام نمایید.

آیا وقتی به پورت‌های بیشتری نیاز دارید، باید کارت صدا تهیه کنید؟

کسانی از شما که سیستم‌های رومیزی پیشرفته با مانیتورهای استودیویی، میکروفون‌ها و هدفون‌ها دارید، ممکن است به ورودی‌ها و خروجی‌های بیشتری از آنچه رایانه شخصی شما در حال حاضر ارائه می‌دهد، نیاز داشته باشید. در این صورت، کارت‌های صدا اغلب به شما این امکان را می‌دهند که خروجی اپتیکال، خروجی صدای فراگیر و موارد دیگر را اضافه کنید.

اگر شما یک تهیه‌کننده موسیقی هستید - یا قصد ضبط صدا با کامپیوتر خود را دارید - توصیه می‌کنیم برای رفع نیازهای خود یک کارت صدای سطح بالا یا رابط صوتی تهیه کنید. این واحدها معمولاً سخت‌افزار لازم برای نظارت بر خروجی و همچنین ضبط آن را خواهند داشت و تمام قابلیت‌های یک DAC و آمپلی‌فایر هدفون را به صورت داخلی خواهند داشت.

پورت های رنگی در کارت صدا چه کاری انجام می دهند ؟

نگاهی به پشت کارت صدای خود می‌تواند کمی ترسناک باشد، به خصوص اگر سعی می‌کنید بفهمید کجا همه آن سیم‌ها را وصل کنید. خوشبختانه، همه آنها برای جلوگیری از مشکلات واضح، کد رنگی دارند. احتمالاً نیازی به استفاده از همه این پورت‌ها نخواهید داشت، آنها برای پاسخگویی به نیازهای پرطرفدارترین کاربران در آنجا هستند.

پورت‌های رنگی روی کارت صدا، مشابه پورت‌های روی مادربرد، برای اتصال دستگاه‌های صوتی استفاده می‌شوند. با این حال، کارت‌های صدا اغلب تنوع بیشتری از پورت‌ها را ارائه می‌دهند و گاهی اوقات پیکربندی‌های متفاوتی را نسبت به صدای داخلی (آنبورد) در اولویت قرار می‌دهند. در اینجا یک توضیح کلی آمده است:

 

 

تفاوت‌ها و ملاحظات کلیدی در مقایسه با صدای آنبورد:

 

همیشه به دفترچه راهنما مراجعه کنید در حالی که اینها دستورالعمل‌های کلی هستند، عملکردها و پیکربندی‌های خاص پورت‌ها می‌توانند بین مدل‌های کارت صدا متفاوت باشند. همیشه برای دقیق‌ترین اطلاعات به اسنادی که همراه کارت صدای شما آمده است مراجعه کنید.